2009.11.04.
19:22

Írta: etti

Modellek

 

 

 

A modellek

 

Nekem nagyon nem tetszik, hogy olyan csontgebék. Oké, ez kicsit durva, de igazam van. Túl vékonyak mind egyhangúan deszka és nincs rajtuk semmi forma. Szóval én ha tehetem akkor nem is modellképeket retusálok, mert igaz, hogy azt egyszerűbb tekitve, hogy valaki(k) már megdolgozták a képet, viszont a beesett arc az számomra nagyon... zavaró, így szépen fogalmazva. Különös megfigyelés, de csak a híresebb modellek a kórosan vékonyak míg a kevésbé befutottak vagy még csak nem is híresek azok mind majdhogynem, csak "normálisan vékonyak". Két osztálytársam is modellkedik és mindkettő vékony, de nem az a visszataszító módon aminek én igazán örülök. :)

 

Szóval gyűjtögettem cikkeket és véleményeket a vékony modellekről.

 

Elfogynak a vékony modellek

  • „A vékonyság – minden hír ellenére – továbbra is divatban marad.”

 

Amerika nem akar több gebe nőt

·         „A túl sovány olyan mint a kövér”

 

Kampány indult a kórosan vékony modellek ellen Londonban

·         „A mai fiatalok körében sajnálatos módon a sovány lányok az ideálok, ennek azonban súlyos társadalmi és egészségügyi következményei is vannak.”

 

Vékony = szép?

·         „Nekik nem tetszenek a vékony nők; sőt, azt szeretik, ha van fognivaló egy nőn!”

 

Újabb csata a csontsovány modellek ellen indított háborúban

·         „Rövid, ám velős levélben cseszte le a divatházak tervezőit, amiért rákényszerítik a magazinokat arra, hogy csontsovány modellekkel dolgozzanak.”

 

Sokkoló fotók csontsovány modellekről - Ellenük (is) kampányolnak a londoni divathéten

·         „Három manöken is halálra fogyasztotta magát.”

 

És akkor a végére egy kis képbemutató… Tegyük hozzá, hogy azért látszik (sajnos csak) néhány fotón, hogy fotógrafikus utómunkákat végeztek rajtuk, viszont számomra akkor is döbbenetesek ezek a képek.

 

Size: 0

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: modell vékony

A bejegyzés trackback címe:

https://etti.blog.hu/api/trackback/id/tr241500752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása